Logo EyelashesXLNatuurlijk dragen.

Wimper extensions/wimper verlenging van Eyelashes XL zijn perfect voor dagelijks gebruik of voor een actieve levensstijl. U kunt ermee douchen, zwemmen, slapen en naar de sauna zonder problemen. De extensions zijn waterproof en duurzaam. U heeft een lange tijd, mooie volle wimpers, zonder ongemak of de behoefte aan mascara. U voelt deze lichtgewicht extensions niet zitten, het lijken uw eigen wimpers.

Natuurlijk uitzien.
Deze wimper extensions zijn zo natuurlijk dat niemand het verschil ooit zal zien. Door de natuurlijke krul heeft u geen wimperkrultang meer nodig. De wimper extensions zijn er in verschillende materialen, diktes, krulvormen en lengtes. Ze zijn goed te combineren met uw eigen wimpers, afhankelijk van uw eigen stijl.

Semi-Permanent.
Deze extensions zijn semi-permanent. Afhankelijk van de levenscyclus van uw eigen natuurlijke wimpers en het regelmatige onderhoud. Onder regelmatig verstaan we 2 tot 3 weken. Het is net als met uw nagels en haren op uw hoofd dat uw eigen wimpers continu in een cyclus worden. Als u ervoor kiest om mascara te dragen, raden wij u sterk aan speciaal ontwikkelde mascara te gebruiken, deze is beter voor het gebruik in combinatie met wimper extensions. Normale waterproof mascara, mascara remover en sommige make-up reinigingsmiddelen kunnen de lijm van de wimper extensions verstoren en verzwakken.

Behandelduur. Het plaatsen van een startset duurt ongeveer twee uur. Het bijvullen neemt een uur in beslag. Deze behandeling wordt als zeer ontspannen ervaren