Logo EyelashesXLWimperlift!!!!
De nieuwe rage!!
Weg met de krultang!!

Een oogverblindende oogopslag met je eigen wimpers!

Wilt u 's ochtends al wakker worden met een prachtige oogopslag?

En wilt u liever geen wimperextensions?!

Dan is de Lashlift iets voor u! Een perfect alternatief voor wimperextensions!

Bij wimperlifting liften wij uw eigen wimpers, zodat ze langer lijken en een prachtige waaiervorm krijgen. Zonder gebruik van valse wimpers. Mascara en een wimperkrultang zijn daarna niet meer nodig. De Lashlift is de nieuwste techniek in de beauty branche en is bij iedereen mogelijk. Dus ook als je zeer korte wimpers hebt! Met deze techniek krijgt elk eigen afzonderlijk wimperhaartje vanaf de wortel een prachtige zachte ronde krul, zodat uw ogen veel meer spreken. De wimperlift is dus bijzonder geschikt voor diegenen die steile wimpers hebben, van een puur natuur look houden of geen wimperextensions (meer) willen, maar toch een 'WoW effect' willen.

Verschil wimperlift en wimperpermanent Bij een wimperpermanent gebruikt de stylist klemmen en/of rollers. Met deze methode worden wimpers beschadigd door de klemmen en rollers, deze zijn gemaakt van hard materiaal, waardoor wimperhaartjes afbreken en kunnen ze broos worden.

Bij een wimperpermanent krijg je een vrij scherpe en onnatuurlijk ogende krul. Daarom heeft de beauty branche een nieuwe techniek ontwikkeld, die niet schadelijk is voor de wimpers en veel natuurlijker oogt, namelijk de Lash Lifting Met een wimperlift worden je eigen wimpers meer gelift dan met een permanent. Je krijgt een prachtige ronde en natuurlijk ogende krul, direct vanaf de wimperwortel. En dankzwij de zachte siliconen pads beschadigen de wimpers niet. Als je licht gekleurde wimpers hebt, krijgen je bovenwimpers een prachtige diepzwarte tint. Zo lijkt het net alsof je mascara op hebt.

Voordelen wimperlifting
– Blijft 6 weken zitten (totdat al je wimpers vernieuwd zijn)
– Geen mascara of wimperkrultang meer nodig
– Je ogen lijken groter en spreken meer en je hebt een prachtige natuurlijke uitstraling
– De wimperlift is niet schadelijk voor de wimpers
– Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
- De behandeling duurt slechts 60 minuten
- Geschikt voor elk type wimper, ook bij ultrakorte wimpers!


Wimperlift Wimperlift Wimperlift