Logo EyelashesXLHoe lang blijven de extensions zitten?

Maximaal 4 tot 5 weken. Maar een regulier onderhoudsprogramma van elke 2 tot 3 weken kan de levensduur verlengen.


Kan ik normale make-up gebruiken?
Gebruik geen make-up met een hoog oliegehalte en geen waterproof mascara. Oog make-up kan worden verwijderd met speciaal ontwikkelde vriendelijke make-up remover. Uw gebruikelijke crème kan voorzichtig worden gebruikt.

Zijn de extensions goed voor feestdagen of vakantie?

Zeker weten! U kunt er mee zwemmen en douchen zonder problemen. Uw wimpers zullen er goed uitzien op het strand en rond het zwembad. Tijdens feestdagen zullen uw ogen er altijd glamourous uitzien en het zal lijken of er mascara is gebruikt.


Kan ik mijn normale huidverzorgingsproducten gebruiken?

Ja, mits u rondom uw ogen geen producten gebruikt waar oliën in zitten, deze kunnen de lijm oplossen. Wees voorzichtig met oog crème. Als u twijfelt neem dan contact op met de professional ! Uw wimpers moeten worden gereinigd met de speciaal ontwikkelde make-up remover, daarna worden de wimpers afgespoeld met lauw warm water.Is er een onderhoudsprogramma?

Velen vinden hun wimper extensions zo mooi dat zij de extensions uiteindelijk willen blijven dragen. Dit is mogelijk als er regelmatig een afspraak wordt gemaakt om de wimpers die u verliest door natuurlijke uitval bij te werken. De opvultijd is afhankelijk van wanneer uw natuurlijke wimperhaartjes zijn vervangen, uw specialist kan u hierover adviseren.

Kan ik ze dragen met contact lenzen?

Ja, er zijn geen problemen met klanten die contact lenzen dragen. Wij adviseren wel de contact lenzen uit te doen voordat u de verlenging laat zetten. 


Zijn de wimpers extensions verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes en krulvormen?

Ja, wij zullen u adviseren bij het kiezen van de beste lengte en dikte die bij u past. U kunt kiezen uit een ‘soft natural’ effect of een ‘glamorous’ effect en er zijn nog verschillende lengtes en diktes tussenin.